2021-03-11 08:26:49• hírek • Szatmár.ro

Online térbe költözik az oktatási vásár

Az általános iskolák végzőseinek hamarosan hatalmas és felelősségteljes döntést kell meghozniuk: érdeklődésüknek és jövőbeli terveiknek megfelelően választani kell egy szakirányt, illetve egy olyan középiskolát, ahol az áhított úton indulhatnak el.

A megyében számos elméleti- és szakközépiskola közül választhatnak a nyolcadikosok, így a döntés korántsem egyszerű, épp ezért annak érdekében, hogy a diákok teljes képet kapjanak lehetőségeikről, a tanfelügyelőség évről évre megszervezte az ún. oktatási vásárt. Ez voltaképp egy iskolai seregszemle, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a középiskolákkal és a szakok igencsak széles választékával. Mivel azonban a koronavírus-járvány jelen helyzetben ellehetetleníti a hasonló, személyes jelenléttel zajló eseményeket, a tanfelügyelőség online térbe költöztette a vásárt.


Mindazok, akik szeretnék megtekinteni a Szatmár megyei középiskolák által, videós vagy Powerpoint formátumban elkészített bemutatkozást, az ide kattintva elérhető honlapon megtehetik ezt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: